חברת עלית, שרכשה את הבעלות על יצרנית הדבש מכוורות יד מרדכי, מעבירה את תקציב הפרסום מרגב-קויצקי, לראובני-פרידן IPG. מהחברה נמסר כי היקף תקציב הפרסום השנתי עומד על חצי מיליון דולר, כאשר עיקר הפעילות מתרכז סביב ראש השנה.
תקציב הפרסום של החברה טופל על ידי רגב קויצקי בחמש השנים האחרונות. כבר עם הרכישה הודיעה עלית כי תעביר את תקציב מכוורות יד מרדכי לאחד משני משרדי הפרסום שמטפל בכל תקציביה - ראובני-פרידן או שלמור-אבנון-עמיחי Y&R.
באוקטובר האחרון הודיעה עלית על רכישת 51% ממכוורת יד מרדכי תמורת כ-9.7 מיליון שקל, בעסקה המשקפת למכוורת שווי של כ-19 מיליון שקל.
לחברה ארבעה קווי מוצר עיקריים: דבש טהור ממקורות שונים, מוצרי דבש, מוצרי בריאות וטבע ואריזות שי בשילוב מוצרי דבש המשווקות לרשתות השיווק, לועדי עובדים ולארגונים גדולים.
עלית מעבירה את תקציב הפרסום של כוורות יד מרדכי לראובני פרידן
איילה צורף
21.5.2003 / 10:15