וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הרעה משמעותית בתוצאות קבוצת אלישרא

אלי דניאל

29.5.2003 / 7:54

הפסד תפעולי של 43 מיליון שקל ברבעון; החברה רשמה הפסד רבעוני נקי של 24 מיליון שקל; ההכנסות צנחו ב-25% והסתכמו ב-355 מיליון שקל

קבוצת אלישרא הנמצאת בבעלות כור (70%) ואלתא (30%) ממשיכה להציג דו"חות מאכזבים, זה הרבעון השני ברציפות, בשעה שהכנסותיה המשיכו להישחק והחברה המשיכה להפסיד.

כך, ההכנסות הרבעוניות נשחקו לכ-355 מיליון שקל - 25% פחות מההכנסות ברבעון המקביל בשנת 2002, וכ-9% פחות מהכנסות הרבעון הרביעי. כמו כן, ברמה התפעולית רשמה החברה הפסד תפעולי של 43 מיליון שקל, בעוד שברבעון המקביל נרשם רווח תפעולי של 35 מיליון שקל. את הרבעון הרביעי של השנה הקודמת סיימה קבוצת אלישרא עם הפסד תפעולי של 12 מיליון שקל.

אלישרא סיימה את הרבעון הראשון של השנה עם הפסד של 24 מיליון שקל - הרעה משמעותית בהשוואה לרווח של 20 מיליון שקל עמו היא סיימה את הרבעון הפותח של שנת 2002. ההפסד הנקי של אלישרא קטן מזה התפעולי, בין היתר, בשל השיפור בסעיף הוצאות המימון של החברה. הוצאות אלה קטנו ברבעון הראשון ב-9 מיליון שקל. יש לציין כי ההפסד הרבעוני נמוך מההפסד בסך של 32 מיליון שקל שנרשם ברבעון הרביעי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully