וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סקר: 48% מהחברות קלטו עובדים חדשים בשל גידול בפעילות

29.6.2003 / 16:01

41% קלטו עובדים חדשים על מנת להחליפם בעובדים קיימים; 20% מהנסקרים גייסו מתחילת השנה למעלה מ-20 עובדים

מסקר שנערך מטעם הירחון האלקטרוני "גיוס נעים" בהוצאת דורן תקשורת מודעה אפקטיבית, עולה כי נמשכת מגמת גיוס מוגבל של עובדים חדשים. הסקר כלל למעלה מ-1,000 מנהלות ומנהלי משאבי אנוש וגיוס במגוון ארגונים, מרביתם בתחום הטכנולוגיה.

31% ממשתתפי הסקר דיווחו כי בשנה האחרונה קלטו עד חמישה עובדים, 20% גייסו יותר מ-20 עובדים. 48% ממשתתפי הסקר ציינו כי הסיבה לקליטת עובדים חדשים היתה גידול בפעילותם, 41% קלטו עובדים חדשים על מנת להחליפם בעובדים קיימים, ו-11% קלטו עובדים חדשים על מנת שיחליפו עובדים שעזבו.

47% מהנסקרים הצביעו על חברות ההשמה כמקור הגיוס העיקרי עבורן, 33% הזכירו את שיטת חבר מביא חבר, ו-7% הצביעו על מודעות בעיתונות ככלי הגיוס העיקרי.

43% מהחברות שהשתתפו בסקר גייסו בשנה האחרונה מועמדים בכירים מדרג סמנכ"ל. 23% ממשתתפי הסקר ציינו כי הם מגייסים עובדים לפעילות חברותיהם בחו"ל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully