לקראת המיזוג הסופי של חברות הברוקרים אקסלנס ונשואה זנקס, הודיעה אקסלנס כי תקצה לרמי וערן גורן, היו"ר והמנכ"ל של נשואה, 716,661 כתבי אופציה שבעת המימוש מהווים 4.41% ממניות אקסלנס, במחיר מימוש של 9.75 שקלים, הצמוד לריבית הפריים והנמוך בכ-20% ממחיר המניה בשוק כיום. אם ימומשו האופציות תקבל אקסלנס סכום כולל של כ-7 מיליון שקל.
בתמורה להקצאה יוותרו השניים על אופציות לרכישת כ-25% ממניות נשואה, אותן קיבלו מאקסלנס לפני כחודש. הערבות להלוואה שהתחייבה אקסלנס צמיחה, חברה בת של אקסלנס, להעמיד לטובת האחים גורן בעת הקצאת האופציות הקודמת, תשמש אותם כעת לצורך מימוש האופציות החדשות.
אקסלנס השלימה לפני כחודש את הרכישה של כ-85% מנשואה תמורת כ-24 מיליון שקל, והחברות אמורות להתמזג לחברה אחת "אקסלנס-נשואה" כבר בשבוע הבא. שווי השוק הנוכחי של אקסלנס עומד על כ-43.5 מיליון דולר, ושוויה הבורסאי של נשואה מסתכם בכ-7 מיליון דולר.
לקראת מיזוג סופי: אקסלנס תקצה לרמי וערן גורן אופציות בהיקף של כ-4.41% בתמורה לביטול האופציות בנשואה זנקס
הרצל לקס
10.9.2003 / 12:53