וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיליקום: עלייה בהכנסות ל-680 אלף דולר וצמצום ההפסד הנקי ל-460 אלף דולר

סוכנויות הידיעות

20.10.2003 / 18:14

ברבעון המקביל דיווחה חברת ציוד התקשורת הישראלית הפסד של 676 אלף דולר על הכנסות של 512 אלף דולר



סיליקום , חברת ציוד התקשורת הישראלית, דיווחה היום על שיפור של 32% בהכנסות וצמצום ההפסד הנקי ברבעון השלישי.



סיליקום, הפועלת מכפר סבא, דיווחה על הכנסות של 680 אלף דולר ברבעון, לעומת 512 אלף דולר בתקופה המקבילה בשנה הקודמת.



בשורה התחתונה רשמה החברה הפסד של 460 אלף דולר, לעומת הפסד של 676 אלף דולר ברבעון השלישי של 2002. במונחי מניה, מדובר בהפסד של 11 סנט לעומת הפסד של 16 סנט ברבעון המקביל.



שייקה אורבך, נשיא ומנכ"ל סיליקום, ציין בעת פרסום הדו"חות כי על אף שהחברה דיווחה על צמיחה לעומת התקופה המקבילה, הכנסותיה נותרו נמוכות, ובכך משקפות את הזהירות בשווקים למוצרים הוותיקים של החברה ואת מחזורי המכירות הארוכים למוצריה החדשים.







הכנסות החברה בתשעה החודשים הראשונים של השנה הסתכמו ב-2.7 מיליון דולר, בהשוואה ל-1.9 מיליון דולר בתקופה המקבילה ב-2002. ההפסד הנקי בתקופה זו הסתכם ב-1.23 מיליון דולר, או 30 סנט למניה, לעומת הפסד של 1.8 מיליון דולר, או 44 סנט למניה, בתשעה החודשים הראשונים של 2002.



קופת החברה הכילה בסיום הרבעון השלישי 880 אלף דולר במזומן ו-1.53 מיליון דולר בהשקעות קצרות טווח, כלומר כ-2.4 מיליון דולר בסך הכל, לעומת כ-3.5 מיליון דולר בתום הרבעון השני, ו-4.1 מיליון דולר ששכנו בקופה בסיום הרבעון הראשון.



סיליקום נסחרת ברשימת החברות הקטנות בנאסד"ק לפי שווי שוק של 6.2 מיליון דולר. מניית החברה מזנקת במסחר בוול סטריט ב-21%.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully