מחר ישתחררו מחסימה כ-625 אלף אופציות של עובדי כלל ביטוח . המדובר בחלק השני מתוך תוכנית של כ-2.5 מיליון אופציות שהחברה הנפיקה לבכירים שלה ועובדיה ב-19 בנובמבר 2000.
החלק הראשון של האופציות השתחרר מחסימה ב-19 בנובמבר 2002, ומחר ישתחרר רבע נוסף מהאופציות, כלומר כ-625 אלף אופציות. היות שהאופציות הונפקו עם מחיר מימוש של 47 שקל בצמוד למדד, עומד היום מחיר המימוש שלהן על כ-50 שקל.
החברה לא תנפיק לעובדיה 625 אלף מניות, אלא תעניק להם אופציות בסכום השווה להטבה בין מחיר המימוש של האופציות לבין מחירן בשוק. המשמעות היא כי עובדי החברה יקבלו מחר כ-221 אלף מניות, ששווי השוק שלהן הוא כ-17.1 מיליון שקל.
נציין כי מניית כלל ביטוח מרכזת היום מחזור חריג של 14 מיליון שקל, והיא יורדת ב-3.1%, וזאת למרות שהחברה פירסמה היום את התוצאות הכספיות שלה לרבעון השלישי של השנה, ודיווחה על שיפור חד ברווחיה לרמה של 92.4 מיליון שקל בזכות הגיאות בשוק ההון המקומי.
מחר ישתחררו מחסימה מניות של עובדי כלל ביטוח בשווי 17 מיליון שקל
אילן מוסנאים
18.11.2003 / 13:15