וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בנק הפועלים שובר את הכלים: מייקר עמלת השורה ב-5.8% ל-1.28 שקל החל מה-15 בפברואר

אמיר טייג

29.1.2004 / 17:18

עד כה עמדה העמלה על רמה של 1.21 שקל, בהתאם לרמת עמלת השורה בשאר הבנקים; שאר הבנקים צפויים ללכת בעקבות הפועלים ולייקר גם הם; הבנק דיווח על כך לפיקוח על הבנקים



בנק הפועלים שובר את הכלים ומודיע היום כי הוא מייקר עמלת השורה, העלמה הבסיסית ביותר והנפוצה ביותר, ב-5.8% ל-1.28 שקל החל מה-15 בפברואר. עד כה עמדה העמלה על רמה של 1.21 שקל, בהתאם לרמת עמלת השורה בשאר הבנקים. יש לציין כי הפועלים הוא הבנק הראשון אשר מייקר את עמלת השורה, ויתר הבנקים צפויים ללכת בעקבותיו בזמן הקרוב.



מהבנק נמסר כי בחישוב ממוצע, עלות העמלות ללקוח תעלה ב-1.4 שקל בעקבות שינוי מחיר עמלת השורה. עמת השורה היא העמלה הבסיסית ביותר, שנגבית על כל פעולה שמבע הלקוח כמו משיכה מחשבונות באמצעות כספומט או הפקדה.



במקביל מפחית הבנק את עמלת חליפין, כך שהחל מה-15 בפברואר המינימום לעסקה יעמוד על 5.70 דולרים במקום 6.30 דולרים עד כה. יש לציין כי הבנק הודיע על כוונתו לשנות את תעריפי העמלות למפקח על הבנקים.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully