וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתניהו: ההפקרות בשלטון המקומי לא יכולה להימשך - גם שם יצטרכו להתייעל

TheMarker

10.2.2004 / 19:11

שר האוצר: ברשויות רבות מחלקים "ג'ובים לחבר'ה", חלקם טובים מאוד, ומי שמחזיק בהם מקבל שכר גבוה יותר מראש הממשלה, דבר שיצר התנפחות של מנגנונים



שר האוצר, בנימין נתניהו, אמר הערב כי ראשי השלטון המקומי צריכים להבין שההפקרות לא יכולה להימשך, וכי גם הם יצטרכו להתייעל וכדאי להם לשקול ברצינות את ההצעה שקיבלו מהממשלה.



נתניהו, שדיבר באסיפה השנתית של בורסת היהלומים, הוסיף ואמר כי בשנה החולפת כל המשק עבר התייעלות אדירה בכל התחומים ובשלטון המקומי זה לא קרה. לדבריו, ברשויות רבות מחלקים "ג'ובים לחבר'ה", חלקם טובים מאוד, ומי שמחזיק בהם מקבל שכר גבוה יותר מראש הממשלה, דבר שיצר התנפחות של מנגנונים.



נתניהו ציין כי לא מדובר בכל הרשויות, אבל ברבות מהן זה קורה. עוד הוא אמר "אנחנו רוצים לבצע 'טיפול שורש' שיכלול ייעול במקביל להגדלת מקורות ההכנסה של הרשויות".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully