עינב בן יהודה
ltpgt
טלנולדג' (Teleknowledge) , כמו חברות רבות אחרות, החליטה לנקוט בצעדי מנע ולצמצם את מצבת כוח האדם בחברה. לאחרונה פיטרה החברה כ-25 עובדים, שהם 15% מכוח העבודה שלה.
lt/pgt
ltpgt
מנכ"ל החברה, אלי גונן, אישר את הנתונים, וציין כי הפיטורים נבעו ממצב השוק: "החלטנו לנקוט בצעדי התייעלות כדי לא לנקוט בצעדים דרסטיים בהמשך, אם יתברר כי מצב השוק אינו מאפשר לנו עמידה ביעדים. יש לנו עדיין סכום בקופה שיספיק לנו להמשך פעילות בשנה הקרובה, ובכוונתנו להגיע לרווחיות כבר השנה". עוד ציין גונן כי החברה השתדלה שלא לפגוע במחלקות המכירות והפיתוח.
lt/pgt
ltpgt
במהלך שנת 2000 קלטה החברה 100 עובדים חדשים, וגדלה מ-75 עובדים ל-185, מתוכם 140 המועסקים בישראל.
lt/pgt
ltpgt
טלנולדג' עוסקת בפיתוח מערכות בילינג (חיוב וגבייה), המותאמות לעידן הפס הרחב וליישומים השונים המועברים על גבי אמצעי גישה מתקדמים. המערכת, אותה מוכרת החברה מאז תחילת 1999, מכונה Total-e, והיא מיועדת לתת מענה הן לספקי התוכן השונים והן לספקי הגישה לרשת.
lt/pgt
ltpgt
החברה השלימה באוקטובר 2000 סבב גיוס הון פרטי שני בהיקף של 35 מיליון דולר, לפי שווי חברה של 185 מיליון דולר אחרי הכסף. בגיוס השתתפו זאבי מחשבים , קרן ההון סיכון JVP ו-Siemens Mustang Ventures.
lt/pgt
גם טלנולדג' מצמצמת בכוח אדם - פיטרה 15% מעובדיה
29.3.2001 / 16:37