וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המסחר לאחר הסגירה: התאוששות במניות הטכנולוגיה לאחר שדל הותירה את התחזיות לרבעון הרביעי ללא שינוי

5.4.2001 / 9:46

לוסנט המשיכה לרדת בעקבות השמועות, אותן הכחישה, כי היא עומדת בפני פשיטת רגל

עפרה שלו
ltpgt
מניות הטכנולוגיה רשמו עליות שערים במסחר שלאחר הסגירה, בהשפעת יצרנית המחשבים דל (סימול DELL), שהותירה את תחזיותיה לרבעון הרביעי של שנת 2000 ללא שינוי.
lt/pgt

ltpgt
דל עלתה ב-6.2% במסחר שלאחר הסגירה, לאחר שאמרה כי תעמוד בתחזיות לרבעון הפיסקלי הראשון, אך נמנעה מלמסור תחזיות לשנה בשל אי הוודאות הכלכלית.
lt/pgt

ltpgt
סיסקו , יצרנית ציוד הטלקום הגדולה בעולם, הודיעה אתמול כי תפסיק לייצר ראוטר אופטי בשל מכירות נמוכות. החברה התאוששה במסחר שלאחר הסגירה, ועלתה בכ-3.7% לאחר שאיבדה 0.5% במסחר הרגיל.
lt/pgt

ltpgt
אינטל רשמה עלייה של 4.3% ואורקל הוסיפה 4%.
lt/pgt

ltpgt
בעקבות השמועות על פשיטת הרגל, צנחה אתמול לוסנט ב-14% במסחר הרגיל ונסגרה במחיר של 6.75 דולר. הנהלת החברה טענה אומנם שהשמועות "לחלוטין לא נכונות", אך הכחשה זו לא מנעה מהמניה לצנוח לשפל כמותו לא רשמה מאז הונפקה. "השמועות מגוחכות", אמר דובר לוסנט לסוכנות רויטרס, "יש לנו את היכולת הפיננסית להוציא לפועל את ההתאוששות המתוכננת, ושום דבר לא השתנה בעניין זה". במסחר שלאחר הסגירה ירדה לוסנט לשפל של 5.5 דולר.
lt/pgt

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully