וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חבר מועצת ת"א יגאל חיים חשוד שקיבל שוחד בפרשת החניונים

רוני זינגר

11.6.2004 / 11:41

מעצרו של חיים, החשוד כי שוחד ע"י "מלך החניונים" גרוס, הוארך הבוקר; אתמול נחקר בפרשה ח"כ לשעבר דורון שמואלי מהליכוד

מאת רוני זינגר ושירות "הארץ"

בית משפט השלום תל אביב האריך הבוקר (שישי) בעשרה ימים את מעצרו של יגאל חיים, לשעבר חבר מועצת עיריית ת"א שנעצר אתמול על ידי היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה), בחשד למעורבות בפרשת שוחד החניונים.

חיים חשוד כי קידם את עסקיו של איש העסקים ראובן גרוס, המכונה "מלך החניונים" של תל אביב, וסייע לו לזכות במכרזים להפעלת חניונים, בתמורה לשוחד וטובות הנאה לבכירים בחברת "אחוזות החוף" המפעילה את החניונים בעיר. במסגרת חקירת הפרשה, נחקר אתמול ביאח"ה דורון שמואלי, ח"כ לשעבר מטעם הליכוד.

ראובן גרוס ויתר החשודים בפרשה נעצרו ביום שלישי לאחר שבחקירה המנוהלת ביחידה עלו חשדות כי גרוס ואנשיו פעלו בקרב בכירי חברת "אחוזות חוף" במתן טובות הנאה, כך שבמכרזים שהחברה מוציאה להפעלת חניונים בתל אביב יזכו חברותיו של גרוס. גרוס נחשד על ידי המשטרה בפעילות בארגון פשיעה.

מעצרו של גרוס הוארך ביום שלישי בשבוע. שבעה ימי מעצר הוטלו גם על בתו של גרוס, מאיה, על חבר מועצת עיריית תל אביב ישעיהו דרורי, על יאיר הורוביץ, חתנו של גרוס, על מנכ"ל החברה העירונית "אחוזות חוף" יעקב מאיר וכן על דירקטור בחברה דני קורן. מעצרו של החשוד אייל גיבור הוארך בחמישה ימים.

בית המשפט המחוזי בתל אביב דחה אתמול את הערעור שהגישה מיה גרוס, בתו של ראובן גרוס, על הארכת מעצרה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully