וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התשובה של פרטנר לחברת התוכן החדשה של סלקום: חדשות 10 יפעילו את דסק החדשות של פרטנר

TheMarker

17.6.2004 / 15:59

בשבועות האחרונים משתתפת "חדשות 10" באספקת תכני וידיאו בנושאי חדשות, כלכלה ומזג-אוויר; לפני כחודש וחצי הקימה סלקום את חברת התוכן

הסכם שיתוף פעולה בתחום התוכן נחתם בסוף השבוע בין חברת פרטנר לבין "חדשות 10", חברת החדשות של ערוץ 10. כזכור, לפני כחודש וחצי הקימה סלקום חברת תוכן לשירותי מידע.

במסגרת החוזה תספק "חדשות 10" תכנים ערוכים בווידיאו לטלפונים מהדור השלישי, וכן ב-sms, mms, וivr. חלק מעובדי דסק החדשות של פרטנר ישתלבו במערכת "חדשות 10", וחלק יקלטו בתפקידים אחרים בחטיבת התוכן בפרטנר.

בשבועות האחרונים כבר משתתפת "חדשות 10" באספקת תכני וידיאו בנושאי חדשות, כלכלה ומזג-אוויר, וזאת במסגרת ההשקה המבוקרת של פרטנר בדור השלישי. בזמן הקרוב תורחב הפעילות גם לפלטפורמות נוספות.

סמנכ"לית תוכן ושיווק בפרטנר, איריס בק: "חדשות 10 הם גורם מוביל במדינה בתחום החדשות ורק טבעי שנשתף איתם פעולה בכל פלטפורמות ההפצה. כמו כן חתמנו חוזים עם ספקי תוכן אחרים, כמו התוכנית 'ערב טוב עם גיא פינס' והפורטל תפוז".

מנכ"ל חדשות 10, רם לנדס: "אנחנו גאים בשיתוף-הפעולה עם פרטנר, חברה שבדומה לנו חרטה על דגלה חדשנות ומצוינות. כשם שאנחנו מספקים לצופינו בטלוויזיה ולמאזינינו ברדיו האזורי מוצר חדשותי הישגי ומגוון, כך יהיה גם בתחום הסלולר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully