וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלווריון, מיליקום ארגנטינה ואינטל ישיקו יחד את רשת ה-WIMAX הראשונה בדרום אמריקה

סוכנויות הידיעות

6.7.2004 / 19:11

הפרישה תתחיל בספטמבר-דצמבר 2004; הרשת תספק גישה רחבת פס לאזורים כפריים ועירוניים כמו גם לאזורים לא מפותחים בהם אין תשתית של שירותי תקשורת בכבלים או ADSL

מיליקום ארגנטינה, הספק הארגנטיני העיקרי של פתרונות תקשורת אלחוטיים דוגמת פס רחב, רשתות וירטואליות פרטיות, VoIP, ו-Wi-Fi, הודיעה ביחד עם אלווריון ואינטל על השקת רשת ה-WIMAX הראשונה בדרום אמריקה שתחל בפרישה במהלך ספטמבר-דצמבר 2004.

מיליקום משתמשת בפתרונות אלווריון מאז שנת 2000. היתרונות העיקריים של מערכת ה-WIMAX הן רוחב פס גדול יותר, איכות שירות, ובעיקר ניידות באזור המטרופולין או ברדיוס של 30 קילומטר במהירות של יותר מ-MB 2 לשנייה.

האנטנות של ה-WIMAX מאפשרות יכולת שידור במהירות גבוהה וקישוריות לאינטרנט לעסקים ובתים הנמצאים באזורים מרוחקים. בכך הן מבטלות את הצורך בחיבור תשתיות כבלים המספקות שירותי קול או אינטרנט לבתים ומשרדים. הרשת תספק גישה רחבת פס לאזורים כפריים ועירוניים כמו גם לאזורים לא מפותחים בהם אין תשתית של שירותי תקשורת בכבלים או ADSL.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully