וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אריה סקופ: "הסיבה השנייה לפיטורי מנכ"לים במיקרוסופט - הטרדה מינית של מזכירות"

סקירת עיתונים / ידיעות אחרונות

23.7.2004 / 10:02

מנכ"ל מיקרוסופט ישראל מגלה בראיון ליעל ולצר מ"על השרון": "ביל גייטס הוא טיפוס יבש לחלוטין"



"חקרתי את הנושא (מדוע מתחלפים מנכ"לים במיקרוסופט מהר) וגיליתי שהסיבה הראשונה לפיטורי מנכ"לים בחברה העולמית היא ירידה בקצב המכירות וזה טריוויאלי. הסיבה השנייה היא הטרדה מינית של מזכירות או עובדות אחרות. אני מכיר אדם מוכשר, שהגיע מאוסטרליה ליפן כדי להיות שם מנכ"ל ופוטר אחרי שבועיים כי לא הצליח לעמוד במראה של מלוכסנות העיניים".



כך מגלה אריה סקופ, מנכ"ל מיקרוסופט ישראל, בראיון ליעל ולצר מעיתון "על השרון" של רשת ידיעות אחרונות. סקופ מספר לולצר בין השאר שהוא "היה פתי" בתקופת הבועה של האינטרנט והפסיד כסף בסטארט-אפים בהם השקיע. "עד היום אני מחזיק במניות של חברות שלא שוות פרוטה אחת... יש לי אמנם חברים שידעו לצאת בזמן ועשו מיליוני דולרים ושמם אפילו לא מופיע לידי (ברשימת 500 העשירים של) דה-מרקר. אני נפלתי".



סקופ מדבר גם בראיון על ביל גייטס, מנכ"ל מיקרוסופט העולמית: "אני מעריך את ביל, אבל הוא טיפוס יבש לחלוטין, שמבין ועושה הכל בדרך שכלתנית... במועצת המנהלים הראשונה שישבתי איתו, הציג הבוס שלי את מצגת החברה שלו. לאחר שסיים להציג - וזה היה איש שממונה על חצי אירופה, אפריקה וחצי אסיה - ביל לקח את המצגת, העיף אותה בפרצופו ואמר לו: הכל בולשיט. זה ביל וזה מיקרוסופט. בכנס סטיב באלמר (נשיא מיקרוסופט) ימשיך להיכנס לחדר ולטפוח לכולם על השכם וביל ייכנס, לא יגיד שלום לאף אחד, ורק יבהה בחלל. אבל למדתי ממנו המון".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully