וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמדוקס תספק את פתרון הקליריפיי לניהול קשרי לקוחות לחברת סמרט טרסט השוודית

שירלי יום-טוב

26.7.2004 / 14:55

סמרט טרסט מספקת פתרונות לתעשיית הסלולר וסניפיה פזורים במקומות שונים בעולם; המערכת נועדה לסייע לאיחוד המערכות המטפלות בלקוחות



ספקית פתרונות הבילינג אמדוקס תספק לחברת SmartTrust השוודית את פתרון הקלריפיי שלה, הנועד לניהול קשרי לקוחות. סמרט טרסט מספקת פתרונות לתעשיית הסלולר הכוללים, בין היתר, מערכת לניהול כרטיסי ה-SIM המשולבים בטלפונים סלולריים ונושאים את המידע המאוחסן בהם.



פורטפוליו הלקוחות של סמרט טרסט כולל מפעילות רבות של שירותי סלולר בעולם, וסניפיה פזורים במספר מקומות בעולם כמו ארצות הברית, גרמניה, סין והודו. פתרון הקלריפיי של אמדוקס אמור לתמוך בצמיחה של החברה ובאיחוד מערכותיה המטפלות בלקוח לאורך כל נקודות המגע עמו. הטמעת המערכת תכלול מיזוג מערכת התמיכה בלקוחות המבוססת על האינטרנט ועל מרכזי השיחות, על גבי פלטפורמה אחת. היקף החוזה לא פורסם על ידי החברה, אך הוא אינו צפוי להיות גבוה בשל העובדה שמדובר בפתרון CRM בלבד, שאינו נלווה למערכת בילינג.



אמדוקס דיווחה בשבוע שעבר על תוצאות הרבעון השני (השלישי הפיסקלי) שהצביעו על צמיחה קלה בהכנסות וצפי לגידול צנוע אף יותר ברבעון הבא. הרווח הנקי היה 59.9 מיליון דולר (63.5 מיליון דולר או 30 סנט למניה בנטרול הוצאות חד פעמיות) במחזור של 450.2 מיליון דולר. ברבעון הבא יהיו ההכנסות 452 מיליון דולר על רווח פרופורמה של 30 סנט למניה. ביום שישי הוסיפה המניה כ-3.4% לאחר שאיבדה כ-11% יום לאחר פרסום הדו"חות. שווי השוק מסתכם כעת ב-4.3 מיליארד דולר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully