וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוסקר גרוס: פאנדטק ממשיכה לחפש הזדמנויות רכישה אטרקטיוויות ואקרטיוויות אך אין אינדיקציה שעסקה תתבצע במהרה

אלי דניאל

5.8.2004 / 11:49

מערכות ה-Global PAYplus יניבו ב-2005 עסקות בהיקף של מיליוני דולרים; תציג רווח של כ-700 א' ד' במחזור של 13.9 מ' ד' ברבעון הנוכחי; מותירים המלצת "קנייה" במחיר יעד של 9 דולר - 34% מעל השוק



התוצאות הכספיות הטובות עליהן דיווחה אתמול חברת פאנדטק , המפתחת פתרונות תוכנה לסליקה בין בנקאיות, לצד העלאת התחזיות לשנת 2004, הביאו את האנליסט רמי רוזן מבית ההשקעות אוסקר גרוס לפרסם הבוקר עדכון להמלצתו למניית החברה, כאשר בשורה התחתונה מותיר רוזן המלצת "קנייה" למניה במחיר יעד של 9 דולרים - 34% מעל מחירה בשוק.



רוזן סבור כי פאנדטק ממשיכה לחפש הזדמנויות רכישה אטרקטיוויות ואקרטיוויות (בעלות תרומה לשורה התחתונה), אם כי אין כל אינדיקציות לכך שרכישת פעילות חדשה תתבצע במהרה. לדבריו, בשיחת הוועידה אותה קיימה הנהלת החברה היא חזרה על שאיפתה לנצל הזדמנויות שכאלה, העולות בקנה אחד עם מטרת החברה להגיע להכנסות שנתיות של 100 מיליון דולר בתוך שלוש שנים מעתה.



בבית ההשקעות מציינים כי הסביבה העסקית בה פועלת החברה מתחילה להראות סימני התאוששות, ומוסיפים כי מכירתן של מערכות ה-Global PAYplus עשויה לתרום בשנה הבאה עסקות בסכומים של למעלה משבע ספרות, קרי, הכנסות בהיקף של מיליוני דולרים.



מערכות ה-Global PAYplus מיועדת לארגונים פיננסיים גלובליים בעלי סניפים ונציגויות ברחבי העולם, אשר להם יש צורך בסליקה והעברות מקומיות של כספים (העברות בתוך המדינה) כמו גם בהעברות בינלאומיות, כל זאת בזמן אמת ובצורה נוחה ומהירה.



פרט נוסף אותו מציין רוזן - ברבעון השני חתמה פאנדטק על מספר חוזי שירות חדשים אשר עתידים להניב לה הכנסות של 7 מיליון דולר על פני חמש השנים הבאות. לדבריו, החשיבות של חוזים אלה, מעבר לתרומתן לשורה העליונה, היא בשיפור רמת הוויזיביליות של החברה.



בעקבות התוצאות אותן הציגה פאנדטק ברבעון החולף רוזן משדרג כלפי מעלה את תחזית ההכנסות שלו לרבעון השלישי, כמו גם לשנים 2004-2005. כך, על פי תחזיתו המעודכנת, פאנדטק תציג ברבעון הנוכחי הכנסות של כ-13.9 מיליון דולר ורווח נקי של כ-700 אלף דולר או 4 סנט למניה.



באשר לשנה כולה, הרי שבבית ההשקעות צופים שהחברה תרשום ב-2004 הכנסות של 55 מיליון דולר אשר יניבו לה רווח של 2.5 מיליון דולר או 17 סנט למניה. התחזית לשנה הבאה היא להכנסות של 61.5 מיליון דולר ולרווח של 4.3 מיליון דולר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully