וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כלי הרכב החדשים של מנכ"לי משרדי הממשלה, ניצבים במשטרת ישראל ומקביליהם: פולקסווגן פאסאט, הונדה אקורד ומאזדה 6

TheMarker

10.8.2004 / 16:34

ההשתתפות במכרז הוגבלה לכלי רכב מקבוצת רישוי 4 או 5 בלבד, בנפח 2,000 סמ"ק ומעלה למנוע בנזין או 1,850 סמ"ק ומעלה למנוע דיזל; רכישת כלי הרכב שנבחרו במכרז תבוצע החל מהראשון בספטמבר 2004



ועדת המכרזים של מינהל הרכב הממשלתי בחרה בפולקסווגן פאסאט TDI, הונדה אקורד Ex ובמזדה 6 L2.3 פרימיום ככלי הרכב הזוכים במכרז כלי הרכב עבור המנהלים הכללים של משרדי הממשלה, הניצבים במשטרת ישראל ומקביליהם.



המכרז התפרסם ב-13 במאי 2004 והשתתפו בו 5 יבואני רכב אשר הציעו 7 דגמים שונים בסך הכול.
ההשתתפות במכרז הוגבלה לכלי רכב מקבוצת רישוי 4 או 5 בלבד, בנפח 2,000 סמ"ק ומעלה למנוע בנזין או 1,850 סמ"ק ומעלה למנוע דיזל.



במסגרת המכרז נבחנו עלות האחזקה השנתית הכוללת של כלי הרכב לרבות פחת שנתי, צריכת דלק, תיקונים וכיו"ב, וכן הביצועים, הבטיחות והנדסת האנוש של הרכב.



הכלכלן הראשי של מינהל הרכב הממשלתי, יהונתן גרטי, מסר כי המכרז, הנחשב ליוקרתי ביותר, עורר התעניינות רבה בענף הרכב, וכי בתוצאותיו גלום שיפור משמעותי בתנאי הרכישה והאחזקה המוצעים לממשלת ישראל ביחס לעבר.



רכישת כלי הרכב שנבחרו במכרז תבוצע החל מהראשון בספטמבר 2004. המכרז תקף לשנתיים, אולם למינהל הרכב הממשלתי שמורה הזכות להאריך את ההתקשרות בשנתיים נוספות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully