וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עובדי בזק והנהלת החברה התחייבו בפני בבית הדין לעבודה להיכנס למשא ומתן מזורז

עינב בן יהודה

16.8.2004 / 16:11

נציגות העובדים התחייבה בפני ביה"ד שלא להשמיע ההקלטות במוקדי השירות היוצאות נגד מנכ"ל החברה; כמו כן התחייבו העובדים להפסיק הדבקת המדבקות על רכבי החברה הנושאות את הססמה "דיק הוא נזק לבזק"



בדיון שנערך היום בבית הדין לעבודה בתל אביב נקבע כי ועד עובדי חברת בזק לא יוכל להשמיע ההקלטות כנגד מנכ"ל החברה, אמנון דיק, שהושמעו אתמול במוקדי השירות של החברה - 144, 166 ו-199.



אתמול הורה בצו זמני השופט יצחק לובוצקי לעובדים להימנע מהשמעת ההודעות וזאת עד לדיון שנערך היום. ההחלטה ניתנה בעקבות בקשה שהגישה הנהלת החברה, המיוצגת על ידי עו"ד נחום פיינברג וירון קרמר. כאמור, בדיון הודיעה נציגות העובדים, שיוצגה על ידי עו"ד דורית טנא פרצ'יק מההסתדרות, כי ההקלטה לא תושמע יותר וכי לא יודבקו מדבקות על רכבי החברה בגנות המנכ"ל הנושאות את הססמה "דיק זה נזק לבזק".



בהודעות שהושמעו אתמול נאמר: "לקוח יקר, המתנתך הארוכה נובעת מהוראות מנכ"ל בזק, אמנון דיק, להוריד את טיב השירות שהורגלת אליו. עובדי בזק מתנגדים למדיניות זו ויעשו כל שביכולתם לענות לך בהקדם. אנו מתנצלים על ההמתנה".



שלמה כפיר, יו"ר ועד העובדים, מסר כי ועד העובדים ימשיך בצעדי ההסברה בהם הוא נוקט. עוד נמסר מנציגי הוועד כי אין בכוונת הוועד להשבית את העבודה בחברה, זאת כל עוד ההנהלה אינה נוקטת בצעדים חד צדדיים. " סתימת הפיות של המנכ"ל לא תמנע מאיתנו להמשיך בצעדי הסברה כדי להמחיש ללקוחות, למקבלי ההחלטות ולמשקיעים פוטנציאליים כי דיק עושה נזק לבזק", אמר כפיר.



בשבועות האחרונים מתנהל מאבק בין הנהלת החברה לוועד העובדים שעיקרו החלטת ההנהלה לפטר 200 עובדים ולהקפיא קבלת עובדים חדשים. היום התחייבו הצדדים בפני בית הדין להכנס למו"מ מזורז. הצדדים ידווחו לביה"ד על התקדמות המו"מ ב-6 בספטמבר.



עם פרסום החלטת בית הדין לעבודה מסרה הנהלת בזק כי אי אפשר לנהל משא ומתן רציני כשהוועד תוקף ללא הרף באופן בוטה ובלתי ענייני את מנכ"ל החברה. מהחברה נמסר כי הנהלתה מקווה שכעת, לאחר שהתחייבו בפני בית הדין לנהל משא ומתן בתום לב, יכבדו נציגי העובדים את התחייבותם זו, וניתן יהיה לקיים משא ומתן אמיתי במטרה לייעל את בזק ולהכינה לתחרות הנפתחת בימים אלה.



בראש צוות המשא ומתן מטעם הנהלת בזק יעמוד אבי פתיר, המשנה למנכ"ל ואליק רום, סמנכ"ל משאבי ניהול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully