וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלייה של 27% בעלות הממוצעת של תיקוני רכב במחצית הראשונה של שנת 2004 לעומת התקופה המקבילה אשתקד

דוד רטנר

23.8.2004 / 16:58

נתונים אלו התגלו מהשוואת נתוני סליקת שוברי תשלום של כרטיסי אשראי שמבצעת חברת "גמא ניהול וסליקה"



במחצית הראשונה של שנת 2004 נרשמה עלייה של 27% בעלות הממוצעת של תיקוני רכב לעומת התקופה המקבילה אשתקד. נתונים אלו התגלו מהשוואת נתוני סליקת שוברי תשלום של כרטיסי אשראי שמבצעת חברת "גמא ניהול וסליקה". החברה השוותה נתונים של 170 אלף שוברים בכל אחת ממחציות השנים 2003-2004 וגילתה שבמחצית השנה האחרונה העלות הממוצעת לתיקון רכב היתה 992 שקל לעומת 782 שקל ב-2003.



אריאל גנוט, מנכ"ל חברת גמא, אומר שהנתון מצטרף לאינדיקטורים אחרים המלמדים על אווירה של הפשרה במיתון, מכיוון שהגידול בעלות התיקונים של כלי רכב מלמדת שבעלי הרכב מגלים נכונות גדולה יותר לתקן תקלות שהן מעבר לתיקונים הכרחיים - תקלות ברכב כמו תיקוני צבע ופחחות שאינן ממומנות על ידי חברות הביטוח, משום שעלותן נמוכה מההשתתפות העצמית בביטוח.



העלות הממוצעת הגבוהה ביותר לתיקון רכב בחציון 2004 נרשמה בירושלים (1,553 שקל), אזור השרון הדרומי (992 שקל) וחיפה (979 שקל).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully