וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכירות בתים חדשים בארה"ב נפלו ביולי ב-6.4% לקצב שנתי של 1.134 מיליון יחידות - הקצב הנמוך ביותר השנה

סוכנויות הידיעות

25.8.2004 / 19:01

מכירות יוני תוקנו כלפי מטה לקצב שנתי של 1.211 מיליון יחידות; ההאטה במכירות באה על רקע עלייה בריבית על המשכנתאות



מכירות בתים חדשים בארה"ב נפלו ביולי לקצב שנתי של 1.134 מיליון יחידות - הקצב הנמוך ביותר השנה - כך מסר היום משרד המסחר האמריקאי.



הירידה במכירות הבתים החדשים, בשיעור של 6.4%, היתה חדה מתחזית הכלכלנים לקצב שנתי של 1.292 מיליון יחידות, ובאה על רקע עליית הריבית על המשכנתאות בשוק הדיור בארה"ב במהלך חודשי הקיץ, לאחר שבחודש מאי הגיע קצב המכירות של בתים חדשים לשיא של 1.283 מיליון יחידות.



מכירות בתים חדשים בחודש יוני תוקנו כלפי מטה על ידי משרד המסחר לקצב שנתי של 1.211 מיליון יחידות, לעומת קצב של 1.33 מיליון יחידות עליו דווח תחילה.



איגוד סוכני הנדל"ן הלאומי של ארה"ב צופה כי 1.203 מיליון בתים חדשים - שיא של כל הזמנים - יימכרו במדינה בשנת 2004.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully