רשת וול מארט, רשת הקמעונות הגדולה בעולם, דיווחה היום על עלייה של 0.5% במכירותיה בחודש אוגוסט בחנויות ותיקות, העלייה המתונה ביותר מזה כמעט 4 שנים, על רקע התייקרות מוצרי הנפט. כמו כן הקטינה החברה את תחזיותיה לחודש ספטמבר לצמיחה של 2%-4% לעומת תחזית קודמת ל-3%-5%.
וול מארט דיווחה על גידול של 8.8% במכירותיה הכלליות בחודש אוגוסט לרמה של 21.2 מיליארד דולר לעומת 19.49 מיליארד דולר בתקופה המקבילה. מכירות וול מארט מהוות 10% מכלל המכירות בארה"ב, מבלי לכלול את מכירות הרכב.
רשת הקמעונות לימיטד ברנדס רשמה ירידה של 2% במכירותיה בחנויות הפתוחות יותר משנה בחודש אוגוסט, מתחת לתחזיות האנליסטים אשר צפו ירידה של 0.3%.
לעומת זאת, דיווחה רשת ג'יי. סי. פני על עלייה של 3.8% במכירותיה בחודש אוגוסט בחנויות הפתוחות יותר משנה על רקע הצלחת מסע השיווק של החברה לקראת תחילת שנת הלימודים.
וול מארט: עלייה המתונה במכירות מזה 4 שנים
רונן סרברניק
2.9.2004 / 15:35