וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלי מירון, מנכ"ל דחף ב-4 השנים האחרונות, מסיים את תפקידו

איילה צורף

5.9.2004 / 12:22

יוסי גלזר וחיים שקדי מונו למנכ"לים משותפים במשרד הפרסום; מירון יתמקד בפעילות בחברת תלתן בה הוא מחזיק 25%



אלי מירון, מנכ"ל משרד הפרסום דחף בארבע השנים האחרונות, מסיים את תפקידו. לדברי מירון, סיום התפקיד מתרחש בשל הגעתו לסיום של חוזה ההעסקה שלו, אותו בחר שלא להאריך. מירון: "אני מתכנן להתמקד בעסקי הפרטיים, בראשם השותפות שלי בחברת תלתן - הזכיינית של רשת בתי הקפה Arcafe?.



מירון מחזיק 25% בחברת תלתן, אשר קיבלה את הזיכיון הבלעדי להקמת סניפים של ארקפה, לפני כשנה וחצי. תמיר בראלקו מחזיק ב-50% מתלתן וקובי חיון, לשעבר מנכ"ל בזק בינלאומי, מחזיק ב-25% מהחברה.



את מירון יחליפו יוסי גלזר, לשעבר מבעליו של משרד הפרסום גלזר-בר שעבר לניהול כונס נכסים, לאחר שנקלע לחובות. גלזר ישמש מנכ"ל משותף יחד עם חיים שקד, מי ששימש כמנהל קריאייטיב ראשי של דחף בשנים האחרונות.



השניים מונו על ידי אורן ז'ורבין, שמחזיק, יחד עם אביו, אליעזר ז'ורבין, בבעלות על משרד הפרסום. אורן ז'ורבין משמש כמנכ"ל של ערוץ הקניות, אף הוא בבעלות המשפחה.



התקציב הגדול ביותר של משרד הפרסום דחף הוא של קוקה קולה ישראל. המשרד עוסק בפעילות קריאייטיב ואסטרטגיה של המותג, אך לא ברכש מדיה. את המדיה רוכשת קאראט מדיה וואן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully