וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מארקס אנד ספנסר שוקלת להעביר לאמזון את תפעול וניהול החטיבה המקוונת שלה

סוכנויות הידיעות

12.9.2004 / 9:44

מיקור החוץ נועד לאפשר להנהלת הרשת הקמעונאית להתמקד בבעיות הפוקדות את סניפיה בלי להזניח את לקוחותיה באינטרנט; ייתכן כי אמזון תקבל שליטה מוחלטת בעסקים המקוונים



ענקית הקמעונות הבריטית, מארקס אנד ספנסר, מעוניינת להציע לאמזון להקים את החנות המקוונת שלה, כחלק מנסיונו של סטוארט רוז להעלות את החנות לרשת. עם זאת, מארקס אנד ספנסר דנה בנושא גם עם מספר חברות אחרות. רעיון מיקור החוץ (אאוטסורסינג) של החטיבה המקוונת, נועד לאפשר להנהלת מארקס אנד ספנסר להתפנות לטיפול בבעיות החנויות הקמעוניות עצמן.



רוז, מנכ"ל מארקס אנד ספנסר, בוחן את כל תחומי העיסוק של החברה לאחר שהצליח ביולי להתמודד עם נסיון ההשתלטות של פיליפ גרין בסך 9.1 מיליארד דולר. הקמעונאית עדיין לא החליטה איזה חלק מעסקיה המקוונים היא מעוניינת להעביר למיקור חוץ. אפשרות אחת היא לתת לאמזון שליטה מוחלטת בעסקים המקוונים ? מתפעול האתר ועד לארגון ההפצה.



"זה חייב להגדיל את יוקרת המותג על מנת שנעשה זאת", אמר רוז ביום שישי. מארקס אנד ספנסר נמנעה מתגובה על גודל ההשקעה שלה ברשת או אודות כמות המכירות ברשת. האתר מוכר את מוצרי מארקס אנד ספנסר, הנעים מפרחים ועד אופנה, אם כי חטיבת המזון עדיין לא מקוונת. את המהלך מוביל צ'רלס ווילסון, מנהל בכיר בחברה וממקורביו של רוז.



אמזון כבר מפעילה את החנות המקוונת של ווטרסטון, רשת חנויות הספרים של בריטניה. החברה הבת שלה, אמזון סרוויסס, עובדת עם קמעונאיות אחרות על מנת לנצל את כוחה של הפלטפורמה המקוונת של אמזון. בארה"ב, יש לחברת האינטרנט שותפויות מוצלחות עם חנויות טארגט ובורדרס, ושותפות מוצלחת פחות עם טויז אר אס - שותפות הנתונה במחלוקת משפטית. אמזון נמנעה מתגובה ביום שישי לגבי האם היא נמצאת במשא ומתן עם מארקס אנד ספנסר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully