וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההפסד הרבעוני של ויוונדי יוניברסל התרחב ל-1.85 מיליארד יורו

סוכנויות הידיעות

14.9.2004 / 11:12

זאת לעומת הפסד של 313 מיליון יורו ברבעון המקביל בשנה הקודמת; ההפסד כלל עלויות הקשורות למכירת נכסיה בארה"ב לג'נרל אלקטריק; ויוונדי רשמה עלייה של 7% ברווח התפעולי ל-888 מיליון יורו



ענקית המדיה הצרפתית ויוונדי יוניברסל רשמה הפסד נקי של 1.85 מיליארד יורו (2.27 מיליארד דולר) ברבעון השני לעומת הפסד של 313 מיליון יורו ברבעון המקביל בשנה הקודמת. תחזית האנליסטים היתה להפסד של כ-1.73 מיליארד יורו. ההפסד ב-2004 כלל עלויות בגובה 2.1 מיליארד יורו הקשורות למכירת נכסיה בארה"ב לג'נרל אלקטריק.



ויוונדי רשמה עלייה של 7% ברווח התפעולי ל-888 מיליון יורו. תחזית האנליסטים של בלומברג הייתה לרווח של 886 מיליון יורו. החברה אמרה כי היא צופה חלוקת דיווידנד ב-2005.



החברה מכרה את נכסי הבידור שלה בארה"ב, כולל אולפני הסרטים יוניברסל, לחטיבת NBC של ג'נרל אלקטריק במסגרת תוכנית להקטנת החוב לפחות מ-5 מיליארד יורו בסוף השנה. בעקבות המכירה נותרה ויוונדי עם שלוש חטיבות עיקריות וביניהן יוניברסל מיוזיק, חברת המוסיקה הגדולה בעולם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully