3,500 מעובדי מטריקס ובני/בנות זוגם חגגו 3 שנים לחברה ואת תחילתה של השנה החדשה, בתיאטרון הרומי העתיק בקיסריה. האירוע כלל ארוחת ערב והופעות של להקת העבריים מדימונה, והסטנדאפיסט רמי ורד. ההופעה המרכזית של הערב כללה את גידי גוב, דני סנדרסון, אלון אולארצ'יק, אפרים שמיר ומזי כהן, אשר שרו משירי כוורת, דודה, גזוז ומשיריהם האישיים. האירוע הופק על ידי חברת "כנס טללים".
חברת התוכנה מטריקס מעסיקה כ-2,000 עובדים. החברה עוסקת בביצוע פרויקטי אינטגרציה, פיתוח ושיווק טכנולוגיות ומוצרי תוכנה למערכות עסקיות, שירותי תשתית, שירותי ייעוץ, הסכמי מיקור חוץ, הדרכה והטמעה, יבוא, ייצוג ושיווק מוצרי תוכנה.
מטריקס סיימה את הרבעון השני של השנה עם עלייה של 12% בהכנסותיה ל-210.6 מיליון שקל. החברה רשמה רווח נקי של כ-5 מיליון שקל ברבעון השני של 2004 בהשוואה לרווח של 73 אלף שקל ברבעון המקביל.
עובדי מטריקס ובני משפחותיהם חגגו 3 שנים לחברה עם הופעה של גידי גוב ודני סנדרסון
TheMarker
14.9.2004 / 14:23