וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טקנומטיקס תספק ליצרנית המנועים מקבוצת מיצובישי פתרונות לתכנון ובקרת תהליכי ייצור ב-400 אלף דולר

עומרי כהן

20.9.2004 / 16:25

החברה היפאנית מייצרת מנועי דיזל גדולים ובינוניים, גנרטורים ומנועים לכלי שייט ימיים; תפרוס את תוכנות ה-eMPower בקווי ייצור המנועים לצורך תכנון ובקרת תהליכים



חברת טקנומטיקס הישראלית, המספקת פתרונות לתכנון ובקרת תהליכי ייצור בתעשיות האלקטרוניקה, התעופה והרכב, ממשיכה להעמיק חדירתה בשוק יצרניות החלקים לכלי הרכב. החברה הישראלית דיווחה היום, כי תפרוס את פתרונות ה-eMPower בקווי הייצור של יצרנית המנועים מיצובישי תעשיות כבדות (MHI) מקבוצת מיצובישי ותעניק לחברה היפאנית שירותי תמיכה, תמורת כ-400 אלף דולר.



חברת MHI היא אחת היצרניות הגדולות בעולם של מנועי דיזל גדולים ובינוניים, גנרטורים לאספקת חשמל, ומנועים לכלי שייט. פתרונות התוכנה של טקנומטיקס יסייעו לחברה היפאנית בתכנון ובבחירת התהליכים וכלי העבודה המתאימים בקווי ייצור המנועים, וכן הדמיה מלאה של תהליכי ההרכבה. מחברת טקנומטיקס נמסר, כי הפתרונות שסיפקה החברה יסייעו להגדלת היעילות ולהפחתת התקלות במפעלי MHI.



את פתרונות ה-eMPower מכרה טקנומטיקס למרבית יצרניות הרכב הגדולות, ובהן פורד, ג'נרל מוטורס, דיימלר-קרייזלר, מאזדה וסוזוקי. בשנה האחרונה החלה החברה להתמקד גם בשוק יצרניות החלקים לרכב, אשר כולל את יצרניות המנועים, תיבות ההילוכים, לוחות המחוונים ויתר החלקים אותם קונות יצרניות הרכב מקבלני משנה.



את המחצית הראשונה של 2004 סיימה טקנומטיקס עם הכנסות של 48 מיליון דולר - גידול של 18% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד. הרווח הנקי במחצית הראשונה של השנה הסתכם ב-681 אלף דולר, או 6 סנט למניה, לעומת הפסד של 1.3 מיליון דולר, או 12 סנט למניה, בתקופה המקבילה אשתקד. בהנהלת טקנומטיקס ציינו כי גם במחצית השנייה של השנה צפוי קצב צמיחה דומה במכירות החברה. בנוסף צפויה הרווחיות להשתפר מרבעון לרבעון.



מניית טקנומטיקס נסחרת כיום בבורסת נאסד"ק סביב מחיר של 11.7 דולר, המשקף לחברה שווי של כ-140 מיליון דולר. את הרבעון השני של 2004 סיימה החברה כשבקופתה מזומנים בשווי 38 מיליון דולר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully