מלצר מגיע לישראל כל כמה חודשים ומלווה את המרכז הישראלי מאז הקמתו ב-97'. "לא היתה לנו אידיאולוגיה או סיבה מסוימת להקים מרכז בישראל, פשוט היו כמה ישראלים עובדי סיסקו שרצו לחזור לכאן ופעלו לקדם את העניין הזה - מסתבר שהם הצליחו מאוד בכך", הוא אומר.
מלצר הצטרף לסיסקו ב-93' לאחר שנים ארוכות של עבודה ביבמ. ב-99' הוא פרש מסיסקו והקים סטארט-אפ בשם דיג'יטל פאונטיין. ב-2003 הוא פרש ותכנן לצאת לפנסיה, "רציתי לשחק גולף וטניס, וליהנות מהחיים", הוא מספר. אלא שאז פנו אליו ג'ון צ'יימברס, מנכ"ל סיסקו העולמית, ומנהל הפיתוח העולמי ושכנעו אותו לחזור לחברה.
הקירבה למרכז המו"פ בישראל מעלה הסיכוי לרכישות מוצלחות
גלית ימיני
26.9.2004 / 10:27
קליף מלצר, סגן נשיא למו"פ בסיסקו: "כמובן שאני מצפה שרמת הפעילות שלנו בישראל תמשיך כפי שהיא היתה עד כה - אבל אני לא יודע אם יהיו לסיסקו רכישות נוספות בישראל דווקא השנה"