וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתונים חיוביים מהלמ"ס: עלייה בלינות תיירים ובמכירות רשתות השיווק

נתן ליפסון

26.9.2004 / 12:43

הרמה החודשית הממוצעת של לינות התיירים ביולי-אוגוסט 2004 היתה גבוהה מהרמה שנרשמה בלינות התיירים מאז פרוץ האירועים הבטחוניים באוקטובר 2000



הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (למ"ס) פירסמה היום שני נתונים המעידים על שיפור במצב הכלכלה - עלייה בלינות של תיירים ועלייה במכירות של רשתות השיווק.



על פי נתוני הלמ"ס, בינואר-אוגוסט 2004 חלקן של לינות התיירים בכלל הלינות היה 28% - גבוה מהשנים 2001, 2002 ו-2003. מנתוני המגמה של הלמ"ס עולה גם כי באפריל 2003-אוגוסט 2004 נרשמה עלייה של 4% בממוצע לחודש בלינות התיירים ושבאפריל-אוגוסט 2004 העלייה היתה גבוהה יותר - 5% בממוצע לחודש.



הרמה החודשית הממוצעת של לינות התיירים ביולי-אוגוסט 2004, נמסר על ידי הלמ"ס, הגיעה ל-469 אלף לינות - גבוהה מהרמה שנרשמה בלינות התיירים בכל החודשים שלאחר פרוץ האירועים הבטחוניים באוקטובר 2000.



גם תפוסת החדרים הכוללת עלתה: תפוסת החדרים נטו במלונות הפתוחים היתה באוגוסט 71% לעומת 66% באוגוסט 2003. העלייה בתפוסת החדרים לעומת אוגוסט 2003, נמסר על ידי הלמ"ס, היתה בכל המחוזות, אך העלייה הגדולה ביותר היתה במחוז תל אביב. גם שיעור העלייה במחוז תל אביב היה הגבוה ביותר באוגוסט - 81.7%.



עוד מסרה הלמ"ס כי על פי נתוני המגמה, בשלושת החודשים יוני-אוגוסט 2004 נרשמה עלייה של 4% בחישוב שנתי בסך כל המכירות של רשתות השיווק. זאת, לאחר עלייה של 3.2% בשלושת החודשים מארס-מאי 2004.



במכירות המזון של רשתות השיווק נרשמה, על פי נתוני המגמה, עלייה של 3.3% בחישוב שנתי בשלושת החודשים יוני-אוגוסט 2004, לאחר יציבות בשלושת החודשים מארס-מאי 2004.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully