וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת הנדל"ן מבני תעשייה מסרה תקציב פרסום בן 750 אלף דולר ליהושע TBWA

איילה צורף

27.9.2004 / 17:15

הפרויקט הראשון שיפרסם המשרד יהיה מגדלי תל אביב; בשנתיים האחרונות לא עסקה החברה בפרסום הפרויקטים שלה בתחום הבנייה



חברת הנדל"ן מבני תעשייה, שבשליטת איש העסקים אליעזר פישמן, מסרה תקציב פרסום המוערך ב-750 אלף דולר למשרד הפרסום יהושע TBWA. בשנתיים האחרונות לא עסקה החברה בפרסום הפרויקטים שלה בתחום הבנייה שלה ובראשם פרויקט מגדלי תל אביב - ארבעה מגדלים בני 34 קומות, הממוקמים על גבול ת"א וגבעתיים. כעת מתכננת החברה לחזור ולהשקיע בפרסום נרחב של הפרויקט.



מבני תעשייה עוסקת בעיקר בייזום והקמת מבנים המיועדים להשכרה ולמכירה עבור מפעלי תעשייה, מסחר, היי-טק ומגורים. בנוסף על מגדלי תל אביב, מנהלת החברה מספר פרויקטים נוספים, בהם מגדלי אקרשטיין ובניין מוטורולה סמיקונדקטור בהרצליה פיתוח, בניין סלקום בנתניה, בניין פרטנר בפארק אפק, בניין אמדוקס בשער הנגב ועוד פרויקטים רבים.



תקציב זה מתווסף לתקציב נוסף בו זכה בשבוע החולף משרד הפרסום - תקציב המותג ווינר של המועצה להסדר הימורים בספורט. על התקציב, בהיקף של 2.5 מיליון דולר, התמודד גם משרד הפרסום פוגל Ogilvy לאחר שהמועצה החליטה להוציאו ממשרד הפרסום פובליסיס-אריאלי, לאחר שיועציה המשפטיים החליטו כי אין אפשרות להאריך את ההתקשרות עם אריאלי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully