וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת תוכנות האבטחה נטגריטי - שרכשה הסטארט אפ הישראלי ביזנס ליירס - נרכשת על ידי CA ב-430 מ' ד'

TheMarker

6.10.2004 / 16:55

קומפיוטר אסושיאייטס הודיעה כי תמשיך להעסיק את מרבית 400 עובדי נטגריטי, וכי תשלב את החברה בחטיבת אבטחת התוכנה שלה - eTrust



חברת תוכנות האבטחה נטגריטי (סימול NETE), אשר רכשה בשנה את חברת הסטארט אפ הישראלית ביזנס ליירס תמורת יותר 44 מיליון דולר, נרכשת על ידי ענקית התוכנה האמריקאית קומפיוטר אסושיאייטס (סימול CA) תמורת 430 מיליון דולר.



שווי העסקה משקף מחיר של 10.75 דולר למניה של נטגריטי - מחיר שמהווה פרמיה של 39% על מחיר סגירת המניה אמש. במסחר בנאסד"ק קופצת המניה כעת ב-35%.



CA, העומדת במרכזה של שערוריית הונאה חשבונאית ואשר הנהלתה הבכירה עברה לאחרונה טלטלה, הודיעה כי תמשיך להעסיק את מרבית העובדים של נטגריטי, שכוח עבודה שלה מונה כמעט 400 בני אדם, וכי תשלב את החברה בחטיבת אבטחת התוכנה שלה, eTrust. סגירת העסקה צפויה בתוך שלושה חודשים בכפוף לאישור רגולטורי והסכמת בעלי המניות של נטגריטי.



נטגריטי פירסמה היום אזהרת רווח לרבעון השלישי, ומסרה כי היא תוצאותיה בשורה התחתונה ברבעון יהיו בין איזון לבין הפסד של מיליון דולר. בניכוי הוצאות חד פעמיות צפויה החברה לרשום הפסד של 1-2 סנט למניה, לעומת תחזית האנליסטים לרווח של 5 סנט למניה. ברבעון המקביל רשמה נטגריטי רווח של 659 אלף דולר, או 2 סנט למניה. החברה צפויה לפרסם את תוצאותיה הכספיות ב-26 באוקטובר.



חברת הסטארט אפ הישראלית ביזנס ליירס (Business Layers), שאותה רכשה כאמור נטגריטי בשנה שעברה, הוקמה בשנת 1999 והעסיקה בעת רכישתה 80 עובדים. היקף גיוס ההון של החברה היה 50 מיליון דולר, ובין המשקיעים היו פורמולה ונצ'רס, יזראל סיד, ג'מיני, קנען, נובל ומייסד צ'ק פוינט שלמה קרמר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully