וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בניסיון לחסוך בעלויות: ספקית המידע הפיננסי רויטרס תגדיל פי שלושה את כוח העבודה שלה בהודו עד סוף 2005

סוכנויות הידיעות

7.10.2004 / 20:50

מספר עובדיה בהודו צפוי להגיע ל-1,200, או 10% מכוח העבודה של החברה; יועסקו במגוון תחומים החל מעיבוד נתונים וכלה בשירותי מערכת



ספקית המידע הפיננסי רויטרס הודיעה היום על כוונתה להגדיל פי שלוש את כוח העבודה שלה בהודו עד סוף שנת 2005.



החברה מתכננת להעסיק 1,200 עובדים בהודו עד סוף השנה הבאה, אשר יהוו כ-10% מכוח העבודה העולמי של החברה המסתכם ב-14,700 עובדים. העובדים יועסקו במגוון תחומים החל מעיבוד נתונים וכלה בשירותי מערכת, מסרה רויטרס, ומספר עובדי החברה בהודו עשוי להגיע בסופו של דבר ל-1,500.



כיום מעסיקה החברה 340 עובדים בעיר בנגלור בהודו, אשר מטפלים בארגון של מידע פיננסים מהשווקים. מספר עובדי החברה במרכז החדשות החדש שהקימה בבנלגור צפוי להגיע ל-750 עד סוף השנה הבאה.



באוגוסט הודיעה רויטרס כי תעביר עד 20 משרות של עורכים להודו ממקומות כמו ארה"ב ואירופה, וכי תגייס במקומם כ-40 עיתונאים למרכז חדשות חדש בבנגלור, הודו, בניסיון לקצץ בעלויות ולהגדיל את התפוקה.



החברה מנסה בשנים האחרונות לקצץ עלויות על רקע התחרות מול ספקית המידע הפיננסי המתחרה בלומברג, וב-2003 הודיעה על תוכנית לקיצוץ של כ-3,000 משרות במשך שלוש שנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully