וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלרם רכשה את פעילותו של משווק חממות מסחריות בארה"ב בתמורה לחצי מ' ד'; משווק בהיקף של 4 מיליון דולר בשנה

נתן שבע

17.10.2004 / 12:58

הפעילות נרכשה בהתאם ליעדי ההנפקה הפרטית שבוצעה בחודש אוגוסט להגדלת אחיזתה של החברה בשוק האמריקאי; ברכישה כלול גם המלאי המוערך בכ-200 אלף דולר



פלרם , המשווקת לוחות טרמופלסטיים קשיחים, הודיע היום כי על רכישת פעילות של S.P.S המשווק חממות מסחריות בארה"ב בתמורה לחצי מליון דולר.



S.P.S משווק לוחות מפוליקרבונט גליים ומרובי דופן לשוק החממות המסחריות, בהיקף של 4 מיליון דולר. פלרם רכשה את הפעילות והמלאי, שעלותו כ-200 אלף דולר, ותמזג את פעילותו השיווקית בפעילותה בארה"ב.



הרכישה היא חלק מיעדיה של ההנפקה הפרטית שביצעה החברה באוגוסט 2004 כחלק מהאסטרטגיה שלה להגדלת אחיזתה של החברה בשוק האמריקאי. החברה, שבשליטת קיבוץ רמת יוחנן, גייסה אז כ-44 מיליון שקל בהנפקה למוסדיים לאחר שההנפקה לציבור בוטלה בעקבות מחיר נמוך ממחיר היעד שנקבע בתשקיף.



פלרם הודיעה במהלך חודש אוגוסט על זכייתה בשני מכרזים של מפעלי ים המלח באשדוד בהיקף כולל של 6 מיליון שקל. החברה המשיכה להציג צמיחה ברבעון השני של השנה שעה שהכנסותיה גדלו ב-23% לרמה של 202.2 מיליון שקל לעומת הרבעון המקביל. השורה התחתונה של החברה הראתה צמיחה של 81% ברווח הנקי ל-5.7 מיליון שקל.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully