וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בעקבות הסערה היום בין מקאן אריקסון לרשות השנייה: ועדת הערר אישרה במגבלות שעות את תשדיר הונדה

איילה צורף

25.10.2004 / 18:25

זאת, לאחר שפסלה אותו מספר פעמים בעבר; במקביל פסלה הרשות השנייה את התסריט החדש שהגיש מקאן אריקסון לסרטון yes בשל היותו "מעודד לשימוש בסמים מסוכנים, הכאת נשים וסרסרות"



ועדת הערר של מועצת הרשות השנייה אישרה היום למשרד פרסום מקאן אריקסון לשדר את תשדיר הפרסומת עבור חברת הונדה: "ועדת הערר של הרשות בחנה את התשדיר ומצאה כי יש להגביל את שעות שידורו הן מגיל 18 ומעלה והן מהשעה חצות ועד 5 בבוקר בלבד, וזאת בשל הצגת האישה כזונה המציעה את שירותי המין תמורת תשלום בהקשר מסחרי, בסיטואציה משפחתית לעיני אשתו של הלקוח וילדיו הקטינים. הדבר מהווה פגיעה בכבוד האישה, פגיעה בזכות הנשים לכבוד ולשוויון ופגיעה בטעם הטוב", נמסר מהרשות השנייה.



לעומת זאת, הרשות פסלה את התסריט שהגיש המשרד עבור חברת YES: "ועדת הערר מצאה כי לא ניתן לאשרו לשידור במתכונתו מן הטעמים הבאים: התסריט מציג הכאה סתמית של אדם זר, הכאת אישה תמימה הבאה לעזרתו, סרסרות והתעללות בגופה. כמו כן מציג התסריט הכנות לקראת נטילת סם מסוכן, פעולה המהווה עידוד לשימוש בסמים מסוכנים, סצינת מין אוראלי, בליווי קריינות הפוגעת בכבודן של נשים ("נשים מתחברות בקלות למה שמעניין אותן באמת..") פגיעה במלים המופנות לציבור ההומוסקסואלים ("הומו זה הומו. חיה חולה וסוטה, אני לא סובל שהם לידי..") ועוד".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully