אבי לנט, מי שהיה מנכ"ל מקסימדיה בשנים האחרונות, יסיים בקרוב את תפקידו. ל-TheMarker נודע כי מי שיחליף את לנט יהיה רוני הראל, שהיה מנכ"ל פולאר, מקבוצת פולאר השקעות, מקבוצת שרם-פודים-קלנר, המחזיקה יחד עם עורק בבעלות על החברה. הראל אישר את הידיעה.
סיום תפקידו של לנט נעשה באקורד צורם. לנט, שעובד במקסימדיה מזה כ-17 שנה, מסיים היום את תפקידו, לאחר שדירקטוריון מקסימדיה פנה לשני הסמנכ"לים שפוטרו בשבוע שעבר - שי גינסברג, סמנכ"ל השיווק ושי קידר, סמנכ"ל הכספים - והציע להם לקבל את תפקידם בחזרה. ככל הידוע היה זה לנט שיזם את פיטוריהם.
בשלב זה לא ברור האם יתבקשו השניים לרדת ברמת השכר או בתנאי ההעסקה לטובת החזרה למקסימדיה. שי גינסברג אישר את המידע לפיו קיבל הצעה לחזור, ואמר כי טרם החליט האם יעשה כן.
החברה, שהעסיקה עד כה כ-30 עובדים, פיטרה לפני כשבוע את שני הסמנכ"לים ושמונה עובדים נוספים.
גינסברג שימש סמנכ"ל השיווק של החברה בעשר השנים האחרונות. קידר שימש סמנכ"ל הכספים ודירקטור בקבוצת החברות.
מקסימדיה עוסקת בשילוט חוצות באמצעות החברה עבודי-נור, פרסום על גבי אוטובוסים באמצעות גלגלי זהב, שילוט רחוב באמצעות חברת תלרוף ופרסום בנקודות מכירה באמצעות חברת הדיה.
מהדו"חות של החברות המחזיקות בבעלות במקסימדיה, עולה כי ההכנסות הרבעוניות ממכירות עלו ברבעון האחרון ב-4.5% והסתכמו ב-13.4 מיליון שקל. החברה הפסידה בששת החודשים הראשונים של השנה 3.5 מיליון שקל
מה קורה במקסימדיה? המנכ"ל אבי לנט פוטר; רוני הראל מונה במקומו
איילה צורף
31.10.2004 / 15:30