וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בנק מיזוהו פייננשל היפאני רשם במחצית הראשונה רווח הגבוה ב-64% מתחזיותיו

סוכנויות הידיעות

1.11.2004 / 10:50

הבנק הגדול בעולם במונחי נכסים רשם רווח נקי של כ-2.1 מיליארד דולר בששת החודשים שהסתיימו ב-30 בספטמבר; יחס החובות המסופקים של הבנק ירד ל-3.1% מרמה של 4.4%



מיזוהו פייננשל היפאני, הבנק הגדול בעולם במונחי נכסים, רשם רווח נקי של 230 מיליארד ין (כ-2.1 מיליארד דולר) בששת החודשים שהסתיימו ב-30 בספטמבר לעומת 255.4 מיליארד ין בתקופה המקבילה בשנה הקודמת, על פי הודעת רווח מקדמית של הבנק.



הרווח היה גבוה ב-64% מתחזית הבנק מחודש מאי לרווח של 140 מיליארד ין במחצית הראשונה של שנת הכספים. הבנק אמר כי ייתכן שיתקן את התחזית השנתית כשיפרסם את התוצאות הרשמיות למחצית הראשונה בנובמבר.



מיזוהו אמר כי החובות המסופקים ירדו לרמה של 2.23 טריליון ין, נכון לסוף ספטמבר, לעומת רמה של 3.19 טריליון ין בסוף מארס. יחס החובות המסופקים של הבנק ירד ל-3.1% מרמה של 4.4%. בנוסף אמר הבנק כי הרווח במחצית הראשונה משקף רווח של 62 מיליארד ין מהשקעה במניות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully