וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מפעילת הסלולר האמריקאית ורייזון ויירלס הסירה התנגדותה מהעברת טווח שידור נרחב למתחרתה נקסטל

רויטרס

2.11.2004 / 19:22

בתמורה להבטחתה של ורייזון ויירלס שלא להתנגד לתוכנית, הודיעה נקסטל כי תוותר על זכויות בעלות למונח "push to talk", ששימש לתיאור שירות מכשירי הקשר הניידים שלה



מפעילת הסלולר ורייזון ויירלס הודיעה כי לא תתנגד לתוכנית שתעביר לנקסטל קומיוניקיישנס (סימול NXTL) טווח שידור נרחב של גלי רדיו.



ורייזון ויירלס, שהיא מיזם משותף של ורייזון קומיוניקיישנס האמריקאית ו-וודאפון גרופ הבריטית, היתה המתנגדת הראשית לתוכנית, שתאפשר לנקסטל טווח שידורים חדש בתמורה לכך שתחדל מלהפריע לרשתות הקשורות לבטחון הציבור.



נציבות התקשורת הפדרלית (FCC) אישרה את הצעתה של נקסטל באוגוסט, אולם המשקיעים היו מודאגים מכך שהדיון המשפטי בעניין יעכב את התוכנית, שכבר יותר משנתיים מחכה לצאת אל הפועל.



בתמורה להבטחתה של ורייזון ויירלס שלא להתנגד לתוכנית, הודיעה נקסטל כי תוותר על זכויות בעלות למונח "push to talk", ששימש לתיאור שירות מכשירי הקשר הניידים שלה. בעבר טענה החברה כי היא צריכה להיות הספקית האמריקאית היחידה שתוכל להשתמש במונח.



מניית נקסטל עולה כעת ב-4.7%; ורייזון מוסיפה 0.9%.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully