וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת הליסינג קאר אנד גו נקלעה להתמוטטות כלכלית; לחברה מונה מפרק זמני

ענת רואה

4.11.2004 / 18:53

את הבקשה למינוי מפרק זמני הגיש משרד רואי החשבון בריטמן אלמגור, ששימש כנאמן הנפקה של קאר אנד גו



חברת הליסינג קאר אנד גו נקלעה להתמוטטות כלכלית ופעילותה שותקה. שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב, ורדה אלשיך, הורתה היום על מינויו של עו"ד אביב פריצקי כמפרק זמני של חברת נסיעות ספלנדיד בע"מ, ששיווקה את המכוניות תחת השם קאר אנד גו.



את הבקשה למינוי מפרק זמני הגיש משרד רואי החשבון בריטמן אלמגור, ששימש כנאמן הנפקה של קאר אנד גו, באמצעות עו"ד גיא גיסין. בבקשה נטען כי החברה לא העבירה למשרד סכום של 800 אלף שקל שהיא חבה לו. מהבקשה עולה עוד, כי מנהל קאר אנד גו, יצחק מן, הודיע מפורשות לבריטמן אלמגור כי פעילות החברה שותקה, משרדיה סגורים והיא חדלת פירעון. כן נטען כי מנהלת החשבונות של קאר אנד גו טענה אף היא שמשרדי החברה נסגרו ונמנע ממנה להגיע לעבודתה.



בריטמן אלמגור טענו עוד כי קאר אנד גו מחזיקה מאות כלי רכב וקיים חשש שנושים ולקוחות החברה יעשו דין לעצמם ויתפסו את כלי הרכב. לפיכך, נטען, קיים צורך בהול בתפיסת כלי הרכב. לפי הבקשה נושים של קאר אנד גו הגיעו לסניף החברה בחיפה ותפסו ככל יכולתם רכוש של החברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully