וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדולר היציג ברמת שפל מאז ינואר השנה

נתן שבע

10.11.2004 / 15:55

נחלש ב-0.38% לרמה של 4.411 שקלים. בערב תתקבל ההחלטה לגבי גובה הריבית בארה"ב. ההערכות הן כי הריבית תעלה ל-2%. פעיל: "כל שינוי מההערכות יתקבל כהפתעה ויזעזע את השוק"


הדולר היציג נחלש היום ב-0.38% לרמה של 4.411 שקלים, הרמה הנמוכה ביותר בה היה מאז תחילת השנה. הדולר מאבד גובה היום כשבעולם הוא רושם שפל של כל הזמנים מול היורו לרמה של 1.3 דולר ליורו. אצלנו מתחזק היורו קלות לרמה של 5.717 שקלים.

"אנחנו קרובים לרמת תמיכה של 4.42 או 4.415 שקלים", אומר פעיל בשוק המקומי. "השוק בציפייה לפרסום הריבית בארה"ב הערב וכל שינוי מהציפיות, כמו העלאה של 0.25% את הריבית, יכולה לגרום לזעזוע בשוק, לכאן או לכאן", אומר הפעיל.

הבנק הפדרלי צפוי להעלות את הריבית בפגישתו היום ל-2%, כך מעריך השוק. ריבית הבסיס הנוכחית בארה"ב היא 1.75%, לאחר שלוש העלאות מאז יוני 2004. החוזים על הריבית הפדרלית (fed funds futures) מצביעים היום על סיכוי של 97% להעלאת ריבית של 0.25%, לעומת סיכוי של 96% ביום שני. החלטת הריבית תתפרסם בשעה 21:10 לפי שעון ישראל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully