וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סמיקום השלימה בהצלחה גיוס של 25 מיליון שקל: חיתום של פי 7 נרשם במכרז הציבורי

הרצל לקס

15.11.2004 / 19:30

יבואנית האלקטרוניקה הנפיקה אג"ח להמרה ואופציות והבטיחה גיוס של 20 מיליון שקל כבר במכרז המוסדי; את ההנפקה הובילו בתי החיתום של כלל פיננסים, רוסאריו ואלטשולר שחם



השלב הציבורי בהנפקת האג"ח והאופציות של חברת האלקטרוניקה סמיקום הסתיים היום בהצלחה והחברה השלימה גיוס של 25 מיליון שקל. המכרז הציבורי נערך על סכום של 5 מיליון שקל לאחר שבמכרז המוסדי שנערך בשבוע שעבר הובטח גיוס של 20 מיליון שקל. את ההנפקה ניהלו בתי החיתום של כלל פיננסים, רוסאריו קפיטל ואלטשולר שחם.



הציבור הזרים הזמנות בהיקף כולל של כ-36 מיליון שקל. עקב ביקוש היתר נסגרו היחידות המונפקות של האג"ח להמרה ושל כתבי האופציה, שהונפקו בשני מכרזים נפרדים, במחירי המקסימום שלהם: 98 אגורות לאג"ח ו-35 שקל לחבילת אופציות.



סמיקום תעשיות עוסקת ביבוא ושיווק מוצרים לתעשייה האלקטרונית ובהם מצברים, סוללות ומטענים, מצלמות ומוצרים בתחום הצילום וציוד היקפי למחשבים ואמצעי מדיה מגנטית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully