וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בריל מרחיבה את פעילותה בתחום ההלבשה: מנהלת מו"מ מתקדם לרכישת פעילותה העסקית של סולוג

נתן שבע

28.11.2004 / 10:46

המנכ"ל: "הפונציאל הטמון בסולוג לא מוצה"; הכוונה היא לרכוש את 23 החנויות של הרשת, את המותג עצמו ואת המלאי בחברה. המחזור הכספי של סולוג בשנת 2003 הסתכם ב-30 מ' ש'



יצרנית ומשווקת הנעליים בריל הודיעה היום על מו"מ מתקדם לרכישת פעילותה של רשת סולוג המתמחה בהלבשה לתינוקות, ילדים ונוער. בשלב הזה סירבו להגיב בחברה מהו שווי החברה שלפיה תתבצע הרכישה.



בכוונת בריל, הנמצאת בשליטת אליעזר בוסקילה ועופר ומשה גנזי, לרכוש את פעילותה העסקית של סולוג הכוללת את המותג עצמו, את 23 החנויות של הרשת ואת המלאי בחברה. המחזור הכספי של סולוג בשנת 2003 הסתכם ב-30 מיליון שקל.



90% מפעילותה של בריל מתרכז במכירת נעליים באמצעות רשתות וחנויות במותגים דוגמת גלי, ברבי, בריל, האש פפיז ועוד. 10% הנותרים מתרכז במכירת הלבשה.



יהודה אלבז, מנכ"ל בריל, ציין הבוקר כי רכישת הפעילות של סולוג תחזק את בריל ותאפשר לה להרחיב את פעילותה הקמעונית לכל קהלי היעד בתחום ההלבשה וההנעלה. "היכולת שלנו לגדול לאו דווקא צריכה להגיע מתחום הנעליים, אלא בכוונתנו להרחיב את תחום ההלבשה כשבשלב הזה הכוונה לתפעל את סולוג כרשת נפרדת מבריל", ציין אלבז. אלבז לא מתרגש מהיציבות או מהשחיקה המאפיינת את תחום ההלבשה ברבעונים האחרונים דוגמת פוקס והמשביר מחסני אופנה. "להערכתי הפוטנציאל הטמון בסולוג לא מוצה כך שקשה להשוות בינה לבין רשתות הגדולות לרשת", הוסיף אלבז.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully