וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ויטה מפטרת 100 עובדים, ותקבל הלוואה בסך 10 מיליון שקל מהמדינה

יורם גביזון

2.12.2004 / 8:19

כפרית המתינה 4 שנים לפני שמחקה 14 מיליון שקל על אשראי ללקוחות, ופולירם מוכיחה שניתן לצמוח ולהרוויח גם כשמחיר חומרי הגלם נוסק לשיאים





חודשיים לאחר שחברת ההשקעות הירשזון ברק נהפכה לשלד בורסאי, מציג עופר הירשזון בפעם האחרונה את תוצאותיה של החברה. אותה חברה שהוביל להסדר של פריסת חובות עם בנק הפועלים, וגרמה לאביו אברהם הירשזון מבוכה פוליטית לא מעטה, כאשר וועדת האתיקה של הכנסת אילצה אותו לפרוש מהעיסוק בדיונים בהמלצות צוות בכר, לרפורמה בשוק ההון.



הירשזון ברק הפסידה 8.5 מיליון שקל ברבעון השלישי של 2004 ו-20 מיליון שקל מתחילת 2004, בהשוואה להפסד של 3.6 מיליון שקל ברבעון המקביל ב-2003 והפסד מצטבר של 42 מיליון שקל מתחילת 2003.



הירשזון ברק חתמה בסוף ספטמבר 2004 על הסכם עם בנק הפועלים לפריסת חוב של 46 מיליון שקל. לשם פירעון חובות לבנק שאינם מוסדרים בהלוואה, קיבלה הלוואה של 9.7 מיליון שקל נושאת ריבית פריים + 1% שתיפרע עד סוף דצמבר 2005, וכן הלוואה צמודת מדד ונושאת ריבית של 5% בסכום של 11.5 מיליון שקל שתיפרע עד סוף יוני 2006.



החברה החליטה שלשום להפסיק את פעילותה של החברה הבת סהר בתחום הנדל"ן, שרשמה בינואר-ספטמבר 2004 הפסד של 6.8 מיליון שקל מפעילות זו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully