אסם בחרה בדמותו האנימטורית של יגאל שילון להוביל את קמפיין התדמית החדש של ביסלי, שעלה אמש בהשקעה של 2.5 מיליון שקל.
בקמפיין, שהופק על-ידי משרד הפרסום אריאלי פובליסיס, מככבות הדמויות האנימטוריות של הביסלי - ברביקיו וגריל לצד דמות אנימטורית של יגאל שילון. הקמפיין יעלה בערוצים 2, 10, 24 ו- MTV ויימשך כשלושה שבועות.
במקביל, מעלה אסם קמפיין אינטרנט שיוביל ל-mini site המעוצב כמו סט הפרסומת של ביסלי ומרכז פעילות אינטראקטיבית הקשורה לקמפיין. האתר יאפשר לגולשים למתוח את חבריהם באמצעות מגוון מתיחות מולטימדיה הניתנות לשליחה במייל. כמו כן, יאפשר האתר לגולשים לקחת חלק במשחק אנימטורי בנוי בשלבים בשם "איפה הביסלי", שמטרתו למצוא את שקית הביסלי. המשחק מכיל טבלת עשרת הגדולים בה יופיעו עשרת השמות והציונים הגבוהים ביותר בכל רגע נתון. האתר גם יאפשר צפייה בסרט הפספוסים והורדתו.
איציק צאיג, סמנכ"ל השיווק של אסם ציין "בהמשך להצלחה הגדולה של הפרסומת האנימטורית לביסלי, בכיכובו של אביב גפן, בחרנו להפתיע הפעם עם קמפיין אנימטורי בסגנון פספוסים. חטיף הביסלי פופולארי מאוד בקרב בני הנוער ולכן היה לנו חשוב מאוד שסרט הפרסומת יפנה לקהל היעד ויהיה צעיר, קצבי ודינאמי, המותאם לקונספט השיווקי כולו, ושיפנה לשפתם של בני הנוער".
יגאל שילון יפרסם את ביסלי
כתב וואלה! עסקים
20.12.2004 / 10:05