למעלה מ-300 מנהלים בבנק המזרחי, טפחות וחברת המחשוב של מזרחי, מחיש, ייצאו לנופש בים המלח באמצע ינואר.
בנופש זה, הממומן כולו על ידי הנהלות הבנקים, ישתתפו חברי הנהלות הבנקים, מנהלי אגפים, מנהלי מחלקות חברי דירקטוריון בנק המזרחי ובעלי השליטה בו, משפחות עופר וורטהיים.
הנופש, אליו יצטרפו בני ובנות זוגם של המנהלים, הוא חלק מפעילות עניפה אותה ערכו הנהלות הבנקים לקראת מיזוגם, במטרה לרתום את השכבה הניהולית למהלך המיזוג. במסגרת פעילות זו נערכו ימי עיון, כנסים וסדנאות. לפני מספר ימים הודיעה הנהלת המזרחי כי תיישם תוכנית תגמול חדשה המיועדת לדרג הניהולי בבנק הכוללת הקצאת אופציות.
במקביל לחיזוק הקשר עם המנהלים בבנקים, ועדי העובדים ממשיכים בצעדים ארגוניים. ועד עובדי בנק המזרחי עורך היום כינוס עובדים וגורם לשיבושים חמורים. מהנהלת הבנק נמסר כי במרבית הסניפים קיימת נוכחות של מנהל וכמה עובדים המספקים שירות דרך הטלפון. עוד נמסר כי בכל מרחב ייפתח לפחות סניף אחד של הבנק.
ועד עובדי טפחות מנהל מו"מ על זכויות העובדים שיקלטו בבנק הממוזג, ותנאי הפרישה של העובדים שיפוטרו עם השלמת המיזוג.
לקראת השלמת המיזוג: למעלה מ-300 מנהלים מהמזרחי וטפחות יוצאים לנופש בים המלח
עינב בן יהודה
30.12.2004 / 9:48