ספרא כץ, נשיאה בענקית התוכנה אורקל, מונתה לנשיאה משותפת בפיפלסופט בעקבות רכישתה ע"י אורקל מוקדם יותר החודש. כץ היא ישראלית לשעבר שנולדה בחולון, גדלה ברחובות והיגרה עם משפחתה לארה"ב עוד בילדותה.
אורקל החליפה את שני הנשיאים המשותפים של פיפלסופט - קווין פארקר, ששימש גם כסמנכ"ל הכספים, ופיליפ ווילמינגטון - לאחר שהשלימה השבוע את השתלטותה על החברה, דיווחה רויטרס לפי מסמכים שהגישה אתמול פיפלסופט לרשויות.
במקומם מונו ספרא כץ, 43, וצ'רלס פיליפס, 45, אשר מכהנים כנשיאים משותפים באורקל מאז ינואר 2004. סמנכ"ל הכספים של אורקל, הארי יו, 45, מונה לסמנכ"ל הכספים של פיפלסופט.
ביום רביעי דווח כי מייסד פיפלסופט (סימול PSFT), דייב דאפילד, פרש מתפקידו כמנכ"ל ויו"ר חברת התוכנה האמריקאית לקראת המיזוג הצפוי עם אורקל (סימול ORCL). מוקדם יותר החודש נכנעה מועצת המנהלים של פיפלסופט וקיבלה את הצעת הרכש העוינת של אורקל, שגובהה 10.3 מיליארד דולר, לאחר 18 חודשים של מאבקים.
ספרא כץ מונתה לנשיאה משותפת בפיפלסופט בעקבות רכישתה על ידי אורקל
ליאון איצקר
31.12.2004 / 13:35