וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת האבטחה אנוש מבקשת מינוי דחוף של מפרק זמני; טוענת: העובדים לא קיבלו משכורת והם מחזיקים בכלי נשק

ענת רואה

13.2.2005 / 17:30

הבקשה למינוי מפרק זמני ולפירוק החברה הוגשה לאחר שבשבוע שעבר חזרה בה אנוש מבקשתה להקפיא את ההליכים נגדה

חברת האבטחה אנוש הגישה היום לביהמ"ש המחוזי בתל אביב בקשה דחופה להורות על מינוי מפרק זמני לחברה, בנימוק שיש לאסוף בדחיפות את כלי הנשק שנמצאים ברשות העובדים, אשר לא קיבלו משכורת ועלולים להימצא במצוקה.

בבקשה, שהוגשה באמצעות עו"ד שלום גולדבלט, נאמר כי הצורך הדחוף במינוי מפרק זמני נובע מכך שהחברה מעסיקה מאות עובדים, מרביתם מאבטחים אשר מחזיקים בכלי נשק כחלק מעבודתם בחברה. מינוי מפרק זמני נדרש באופן דחוף לשם איסוף כלי הנשק, שמירתם ואחסונם על מנת שלא ייאבדו ללא השגחה ופיקוח מתאימים.

בבקשה נאמר כי "החשש הנ"ל הוא בעל משנה תוקף לאור העובדה שעובדי החברה לא קיבלו את משכורת ינואר ועלולים להיות במצוקה ובמשבר, לצד נגישות לכלי נשק".

הבקשה למינוי מפרק זמני ולפירוק החברה הוגשה לאחר שבשבוע שעבר חזרה בה אנוש - הנמצאת בשליטת איש העסקים אריה שקד (96%) וחברת גנדן תיירות ותעופה שבשליטת נוחי דנקנר (4%), מבקשתה להקפיא את ההליכים נגדה. השופטת ורדה אלשיך הורתה, לפיכך, לחברה להגיש בקשה חדשה שתתאים להמשך ההליכים.

טרם ניתנה החלטת ביהמ"ש בבקשה.

פשר 1129/05

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully