וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפופ-אפים מאיימים להתקמבק: חברות מצאו דרך לעקוף את טכנולוגיות החסימה של הפופ-אפים

סוכנויות הידיעות

22.2.2005 / 9:45

מתכנתים רבים נלחמו קשות במודעות, על ידי יצירת טכנולוגיות המאפשרות למשתמשים לחסום אותן, אבל העלייה האחרונה בשימוש המפרסמים במודעות פופ-אפ מראה כי ניתן ככל הנראה לעקוף את הטכנולוגיות האלה



מודעות הפופ אפ, הפרסומות אשר קופצות לעין ללא הזמנה כשנכנסים לאתרים ברשת, מאיימות לחזור, ובגדול. מתכנתים רבים נלחמו קשות במודעות, על ידי יצירת טכנולוגיות המאפשרות למשתמשים לחסום את מודעות הפופ-אפ, אבל העלייה האחרונה בשימוש המפרסמים במודעות פופ-אפ מראה כי ניתן, ככל הנראה, לעקוף את הטכנולוגיות האלה.



תעשיית האינטרנט הצליחה בשנים האחרונות להעלים את מודעות הפופ אפ באמצעות מנועים ברשת, כמו ספארי, פיירפוקס ומוזילה, אשר מכילים תוכנה החוסמת את מודעות הפופ-אפ. אפילו ענקית התוכנה מיקרוסופט השיקה באוגוסט 2004 תוכנת כלי אבטחה עם תוכנת ההפעלה מיקרוסופט XP, אשר כוללת כלים לחסימת פופ-אפים.



ובכל זאת, ייתכן וכל הטכנולוגיה הזו לא מספיקה. החברות המפרסמות באמצעות מודעות פאפ-אפ מצליחות לעקוף את טכנולוגיות החסימה על ידי שליחת מודעות עם קוד שונה - המוכר כ"פופ אנדר", כלומר- המודעות האלה נפתחות מתחת לחלונות הדפדפן, ותוכנות החסימה לא מסוגלות לזהות אותן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully