וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גם IXI בדרך לשוק הבריטי: בוחנת גיוס 50 מיליון דולר לפי שווי 150-200 מיליון דולר בבורסת לונדון

צורי דאר

28.2.2005 / 17:35

הגיוס האחרון של החברה, בהיקף 25 מיליון דולר, הושלם באוקטובר האחרון לפי שווי של כ-75 מיליון דולר אחרי הכסף



נמשכת ההסתערות של חברות ישראליות על האי הבריטי. לאחר אורקה, אדמיינד, ויסוניק, לידקום ואחרות, גם חברת IXI מובייל מרעננה בוחנת גיוס הון ציבורי בהיקף של כ-50 מיליון דולר בבורסת לונדון. על פי הערכות, אם אכן יוחלט על כיוון זה ייעשה הגיוס על פי שווי חברה של כ-150-200 מיליון דולר.



ב-IXI סירבו להתייחס לידיעה.



IXI נחשבת לאחת החברות המעניינות ביותר בתעשיית הסטארט אפ המקומית. החברה פיתחה מערכת תקשורת אישית בשם Personal Mobile Gateway. ה-PMG הינו שרת אישי בגודל קופסת גפרורים הניתן לנשיאה בארנק ופועל על בסיס תקשורת סלולרית ותקשורת אלחוטית לטווח קצר. השרת מנהל את פעילותם של מכשירי התקשורת האישיים (טלפון סלולרי, מחשב כף יד ומצלמה דיגיטלית) ומערכת ההרשאות שלהם ותומך בטכנולוגית סלולר ובטכנולוגיות אלחוטיות קצרות טווח. ניתן גם לשלבו גם במכשירי הקצה עצמם.



את IXI מובייל הקימו בשנת 2000 עמית הלר וגידי ברק - יזמי חברת בטרפליי שנמכרה ב-1999 לטקסס אינסטרומנטס. IXI גייסה עד כה כ-60 מיליון דולר מהקרנות ג'מיני, דרייפר פישר ג'ורבסטון, TLCom וטקסס אינסטרומנטס. הגיוס האחרון של החברה, בהיקף 25 מיליון דולר, הושלם באוקטובר האחרון לפי שווי של כ-75 מיליון דולר אחרי הכסף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully