וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפיים תמכור אחזקותיה בממ"ן ב-10 מיליון דולר

זוהר בלומנקרנץ

3.3.2005 / 7:47

העסקה תביא להגדלת אחזקתה של קבוצת תעבורה בממ"ן מ-38% ל-63%. במקביל יוצאת כנפיים במכרז חדש למכירת אחזקותיה בארקיע - על אף שכבר היתה אמורה למכור האחזקות



קבוצת כנפיים תמכור אחזקותיה בחברת ממ"ן (25%) לקבוצת תעבורה בכ-10 מיליון דולר. המכירה מתבצעת כחלק מהמכרז למכירות אחזקות כנפיים בתחום התעופה והתיירות - תנאי שהציב הממונה על הגבלים עסקיים, דרור שטרום, למיזוגה עם חברת אל על. העסקה תביא להגדלת אחזקתה של תעבורה, שבשליטת משפחת לבנת, בממ"ן מ-38% ל-63%.



במקביל יוצאת כנפיים במכרז חדש למכירת אחזקותיה בחברת התעופה ארקיע ובחברות לשירותי תיירות - על אף שהיתה צריכה לפרסם כבר את הזוכים באותו מכרז, שנסגר לפני יותר משבועיים.



"ההצעות הקיימות לא מספקות ולכן אנו מבקשים לקבל עוד הצעות", אמר ל-TheMarker בכיר בקבוצת כנפיים. לדבריו, המשא ומתן עם שתי המועמדות אשר הגישו את ההצעות הגבוהות ביותר במכרז - קבוצת עובדי ארקיע והאחים נקש - עדיין נמשך. "מאחר שאנו לא בטוחים מה ייצא אנו מבקשים יותר הצעות", הוסיף הבכיר.



הבכיר בכנפיים דחה בתשובה לשאלה טענה אפשרית, כאילו הקבוצה נוהגת בכוונת תחילה סחבת במכרז, עד לבירור תוצאות הדיון בבית הדין להגבלים עסקיים. אל על עירערה לביה"ד להגבלים על התנאים שהציב הממונה למיזוג עם קבוצת כנפיים, בהם מכירת ארקיע ושירותי התיירות הנלווים של הקבוצה. המועד האחרון החדש להגשת ההצעות במכרז נקבע ל-13 במארס.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully