וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זוגלובק מאשימה את נטו כי הפרה הסכם לאספקת מוצרי בשר כשרים לפסח

סיון קלינגבייל

8.3.2005 / 8:55

זוגלובק פנתה לבית המשפט המחוזי בתל אביב בבקשה לצו מניעה נגד חברת נטו, כדי למנוע ממנה להשתמש בבשר שנשחט בארגנטינה בהשגחת "בית יוסף", הכשר למגזר החרדי הספרדי



חברת זוגלובק פנתה לבית המשפט המחוזי בתל אביב בבקשה לצו מניעה נגד חברת נטו, כדי למנוע ממנה להשתמש בבשר שנשחט בארגנטינה בהשגחת "בית יוסף", הכשר למגזר החרדי הספרדי, ויובא על ידי נטו לישראל.



בבקשה לצו המניעה, שהוגשה באמצעות עו"ד ראובן בילט, טוענת זוגלובק כי נטו הפרה את התחייבותה לספק לה 3,000 טונות של בשר קפוא מדרום אמריקה בהשגחת בית יוסף תמורת כ-800 אלף דולר. זוגלובק טוענת שהבשר היה אמור להגיע לישראל מ-1 במארס, אך זמן קצר לפני המועד, הודיעה לה נטו שלא תעמוד בהסכם, משום שאין לה צוות של שוחטי "בית יוסף" בארגנטינה. טענה זו מנוגדת לטענתו של מנכ"ל בית יוסף, שאמר לזוגלובק כי צוות שלו עובד בארגנטינה מתחילת פברואר.



זוגלובק טוענת שצעדיה של נטו הושפעו מהתמזגותה עם חברת מילמיט שיווק ומילמיט תעשיות, וכי היא פעלה מתוך אינטרס כלכלי שיבטיח למילמיט בלעדיות בשיווק מוצרי בשר בהשגחת בית יוסף. "בחברת נטו קיים רצון, הנובע ממניעים פסולים, להשתלט על שוק הבשר והעוף בהכשר מהדרין בית יוסף, על מנת להביא למצב שרק גורם יצרני שיווקי אחד יישאר בתחום של הכשר בית יוסף", אמר דובר זוגלובק.



לטענת זוגלובק, תקופת הפסח היא קריטית בשוק הבשר וכי הקהל הרוכש את מוצרי בית יוסף יפסיק לרכוש את מוצרי זוגלובק לאחר שיגלה כי אין לה מוצרים בהכשר זה. לטענתה, תתקשה להשיב אליה את הלקוחות שיעברו לחברה אחרת בפסח.



דובר זוגלובק מסר: "זוגלובק מאמינה בכיבוד הסכמים על פי חוק וכל הפרה של הסכם שנחתם גוררת תגובה מיידית בכל האמצעים העומדים לרשותנו, לפיכך זוגלובוק תעמוד על עניין כיבוד ההסכם".



מ"נטו" לא התקבלה תגובה עד סגירת הגיליון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully