הנוסעים בבריטניה מעדיפים בעיקר את חברות התעופה המוזלות על פני חברות התעופה הגדולות, ולאו דווקא בגלל המחירים. זאת מגלה סקר חדש של קבוצת ?Which הבריטית, הנלחמת על זכויות הצרכנים במדינה. מסתבר שלנוסעים הבריטים אכפת בעיקר מהמקום לרגליים, מנוחות המושבים במטוסים ומהאוכל בטיסות.
82% מהנשאלים לגבי שביעות רצונם מחברות התעופה אמרו שהם ימליצו על חברת התעופה הסינגפורית, סינגפור איירליינס.
51% מהנשאלים אמרו שימליצו על חברת התעופה המוזלת איזיג'ט. 48% אמרו כי ימליצו על חברת התעופה המוזלת פלייני. 46% אמרו כי ימליצו על חברת התעופה המוזלת מונארך סקג'ואלד ו-42% אמרו כי ימליצו על BMI בייבי המוזלת.
כל חברות התעופה הנ"ל קיבלו תוצאות טובות יותר מאשר חברות תעופה "רגילות", כמו אייר קנדה, יונייטד איירליינס, אמריקן איירליינס ולופטהנזה.
שניים מתוך חמישה נשאלים אמרו כי אינם מרוצים מהמקום לרגליים במושבי המטוסים. פחות מחמישית מהנשאלים ענו כי הם "מאוד מרוצים" מהאוכל בטיסות.
סינגפור איירליינס וחברות תעופה מוזלות הן המועדפות על הבריטים - ולא רק בגלל המחיר
סוכנויות הידיעות
8.3.2005 / 12:22